undercontent tabs

Ürömrák

Egynyári üröm - Mire használd az Artemiziát?

ürömrák vastagbélrák hasi kellemetlenség

Mire jó az egynyári üröm? Artemisia annua Az egynyári üröm egy ,5 méter magasra növő termesztve akár 3 méteres is lehet világoszöld friss és aromás illatú gyógynövény.

Hármas hatásmechanizmus: Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét. Fokozza a vizsgált sejtvonal A sugárérzékenységét, tehát kemoterápia és sugárkezelés esetén is javasolt! Az ürömrák szelektív daganatellenes hatása azon alapul, hogy akkor fejti ki sejtpusztító hatását, ha a sejtben a vas koncentrációja magas. A normál sejtekkel ellentétben a daganatsejtek jó része könnyen vesz fel vasat, és ezért az egészséges sejtekre nem toxikus artemisinin a daganatsejteket ürömrák vastartalmuk miatt célzottan elpusztítja.

Ujjaink között szétmorzsolva, ellenkezőleg a többi ürömfajtával, azonnal felismerhető üde, friss illata. Ürömrák ártéri gyomtársulásokban, út széleken és szántókon ürömrák helyütt megtalálható. Levél cimpái szálasak, levelei erősen szabdaltak.

Az egynyári üröm (artemisia annua) hatóanyaga, az artemisinin a rákgyógyításban is hatékony lehet.

Sárga virágzatú. A magyar hagyomány már többezer éve használja, kivételes antivirális, gombaölő és fertőtlenítő hatása miatt.

Már a régi Kínában is használták Az egynyári ürömből kinyert artemisinint a régi kínaiak kezdték el alkalmazni, többek között a malária gyógyítására, és mindezt dokumentálták is. A legkorábbi feljegyzés az artemisininről nagyjából a Kr. Maláriaellenes hatásáról pedig a IV. Miért volt ürömrák malária ellen?

Hatóanyaga az Artemisinin, ezt a molekulát és hatásterületeit a ben Nobel- díjat kapott Juju Tu kínai ürömrák, mintegy a hagyományos gyógyítókat igazolva azonosította be. A malária ürömrák millió embert érintett 91 országban évi 1,2 millió többnyire gyermek halálos áldozattal.

Elérhetőségek

A szinte semmibe nem kerülő Ürömrák annua használatát valamiért kerüli a hivatalos egészségügyi szervek. Összehasonlításként ürömrák ebolában Lucile Cornet-Vernet elképesztő munkával az Egészségügyi Világszervezet ellenében megalkotta az úgynevezett Artemisia Házakat 15 afrikai országban a valójába semmibe vagy fillérekbe kerülő egynyári űrömmel a malária gyógyítására.

Az hivatalos egészségügy ürömrák süket az eredményeire, ők továbbra is a drága és többnyire hatástalan, de annál több mellékhatást kiváltó gyógyszerekkel próbálkozva. A növény levélzetét és virágzatát használjuk.

ürömrák ceruza papillómákhoz

Az artemisinin zsírban, lipidekben oldódó, így ürömrák zsíros főzetben Afrikában például kókusztejben oldják Vízben oldva negyed annyi hatóanyag ürömrák fel.

Vagyis zsírsav-észterek, zsírsavas sók kellenek az oldódáshoz. Ürömrák a Lyme kór és származékai felszámolásában, illetve mindennemű spirockéta és piroplazmózis betegségek gyógyításában.

Menüpontok

Szinte elképesztően következetes hatásterülete nagyon ürömrák a paraziták, vírusok és gombák ellenében. Az agy-vér gáton áthatolók ellenében is. Hatásos vér és mirigytisztító, csökkenti az immunbetegség kialakulását és kiváltását.

ürömrák pofa teszt példája

Egyre inkább meghajlunk rákgyógyászata előtt is, főleg a vérrák, mellrák, vastagbélrák esetében bizonyított, de a mongol és vietnámi gyógyítók mindennemű rák ürömrák vérbaj ellenében ősidők óta használják. A rákos sejteket gyorshalállal öli meg. A rákos sejtekben általában jóval több a vas a kelleténél.

Saját fiók

Így akár vashiányt is okozhat. Az augsbourg-i klinikán takácsmácsonyával gyakran együtt használják eredményesen.

A férfi, aki ezreket gyógyított ki a rákból című videós összeállításomat ITT találod! Az artemisint a malária gyógyítására már használták Kínában.

Forrás: Somlósi Lajos jegyzetei Hozzászólások Véleménye fontos számunkra Amennyiben meg szeretné osztani véleményét a többi olvasóval, kattintson az alábbi gombra és szóljon hozzá a témához!